Luontaistuotekauppa

Terveyttä ja elinvoimaa luonnosta!

Luontaistuotekauppa Paraisten keskustassa

Auki arkisin klo. 9:30-17

Terapiakulma Shop on luontaistuotepuoti, joka panostaa luonnollisiin, puhtaisiin ja laadukkaisiin ravintolisiin. Meiltä saat vitamiineja, hivenaineita ja omega-3 valmisteita ilman makeutusaineita ja lisäaineita. Asiakkaita palvelee fytoterapeutti Alessandra Sarelin.

Food-grown® Wild Nutrition ja Terranova ravintolisät ovat luonnollisessa muodossa ja sen takia mega-annostuksia ei tarvitse. 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet ovat mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta. Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä ravinnossa, jolloin ne metaboloituvat ravinnoksi ja niiden vaikutus tehostuu.

Jos tarvitset suurempia annostuksia myymme myös Solgarin ravintolisiä. Valikoimassa on myös Biomed, Bioteekki, Valioravinto, Puhdistamo, Frantsila ja Puhdas+ ja Nordiq Nutrition.

Pyrimme tarjoamaan luomulaatuisia ja ensi kädessä kotimaisia yrttituotteita ja superfoodeja sekä ekologisia ihonhoitotuotteita (mm. Rosenserien ja Jurlique). Meilta saa myös yrttiteetä, ekologisia elintarvikkeita, välipaljoa sekä pesuaineita (Ole hyvä).

Yrtit ja eteeriset öljyt luovat kauppaan ihanan tuoksun ja tunnelman. Yleisin palaute asiakkailta onkin ”täällä tuoksuu ihanalle”!

Suosimme valmistajia, jotka käyttävät lasia ja pahvia pakkausmateriaaleina. Ympäristövastuu on lähellä sydäntämme ja teemme säännöllisesti lahjoituksia tropiikki alueiden puuistutuksille.

Puh. 040-7072331

shop@terapihornet.fi

Oivaraportti. 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to Top