Koti

Koti ilman kemikaaleja!

Ihminen on osa luontoa, ja luonto osa ihmistä. Myös meille ihmiselle on hyväksi, että arjen kemikaalikuorma kevenee. Iho on meidän suurin elin. Se mitä laitamme iholle menee myös verenkiertoon. Usein koko liuta kemikaaleja läpäisee ihomme päivittäin. Tänään tutkijat varoittavat, että tämä häiritsee hormonaalista toimintaa ja aineenvaihduntaa.

Terapiakulma Shop myy ekologisia ihonhoito- ja hygieniatuotteita. Meiltä saat hammastahnaa, saippuaa, deodorantteja ja eri merkkisiä ihovoiteita. Keittiöön ja pyykkikoneeseen löytyy Ole hyvä –sarjan täysin biohajoavia pesuaineita.

Tiskin jälkeen likainen vesi ei häviä – se vain siirtyy paikasta toiseen. Perinteiset pesuaineet jättävät jälkiä luontoon ja myös meidän koteihimme: tiskialtaaseen jää kemikaalijäämiä, lautaselle myrkkyjä. Etenkin mökillä on erittäin tärkeä suosia ympäristöystävällisiä pesuaineita.

Ihmiskeho koostuu suurimmaksi osaksi vedestä. Terveydelle on tärkeä juoda puhdasta vettä. Mutta puhdas vesi vaatii yhä useammin veden puhdistamista. Yleisimpiä ongelmia vedessä ovat maku-, väri- ja hajuhaitat. Kaikki eivät myöskään siedä klooria. Kaivovedessä puolestaan esiintyy yhä useammin rauta-, bakteeri-, uraani- ja mangaanihaittoja.

Terapiakulma Shop myy lasillisia puhdistuskannuja juomaveden suodattamiseen sekä suihkusuodattamia. Kannussa on suodatinosassa laadukasta, ekologista muovia, joka on BPA-, ftalaatti ja seleenivapaa. Vedenpuhdistuskannun vaihtosuodatin on aktiivihiiltä ja inonvaihtomassaa sitoutettuna Aqualen kuitutekniikalla. Parantaa juomaveden makua sekä laatua. Poistaa vedestä epäpuhtaudet, kloorin, lyijyn, orgaaniset yhdisteet sekä muut hanavedessä mahdollisesti esiintyvät epäpuhtaudet.

Meillä on myynnissä myös elintarvikkeita kuten suolaa, sokeria, mausteita, teetä ja suklaata.

Back to Top