Vatsa ja suolisto

Terveys alkaa suolistosta

Uusin tutkimusnäyttö osoittaa, että suoliston bakteeritasapaino (mikrobioma) vaikuttaa sekä vastustuskykyyn että hermostoon. Kun huolehdit suolistostasi tuet myös aivoja ja mielialaa. Jotta suolisto voisi hyvin ruoansulatuksen pitää toimia. Ruoansulataus tarvitsee suolahappoa, ruoansulatusentsyymejä, pre- ja probiootteja sekä kuitua.

Terapiakulman luontaistuotevalikoimassa meillä on paljon erilaisia entsyymejä ja maitohappobakteerivalmisteita. Meillä on probiootteja eri tilanteita varten. Esimerkiksi antibioottikuurin jälkeen voi olla tarvetta vahvalle tuotteelle (10-300 miljardia elävää bakteeria). Terveyden ylläpitämiseen riittää yleensä pienempi annos. Puhdas+ ja Biomedin Acidophilus, joka sisältää ihmisperäisiä bakteereja, ovat tehokkaita ja tutkittuja vahvoja tuotteita.

Your flora –sarjaa kutsutaan uuden sukupolven probiootitksi. Yhdessä kapselissa on 35 hyödyllistä bakteerikantaa mutta pienempi määrä jokaista kantaa. Jokainen kapseli sisältää myös prebiootteja eli ravintoa hyville bakteereille. Voidaan sanoa, että tuote on elävä ekosysteemi ja vahvistaa sinun ainutlaatuista suolistoflooraasi. Valmistaja Living Nutrition on pieni brittiläinen yhtiö, joka on tunnettu erittäin korkealaatuisista fermentoiduista ravintolisistään.

Symbiotics Range:
* Cool Mint 
–herkän suoliston tueksi
* Regenesis 
– auttaa uudelleenpopuloimaan suoliston mikroflooran esimerkiksi antibioottikuurin tai tulehduksen jälkeen
* Family 
– koko perheen suolistoflooran hyvinvoinnin tukemiseen
* Terrain 
– moniin suolistovaivoihin
* Gold Spice 
– suoliston tulehdustiloihin
* Tranquil
– rauhoittamaan vatsaa

Valikoimasta löytyy myös muita fermetoituja ravintolisiä, mm. Fermental ja Ohhiran Om-X maitohappobakteeri. Nestemäisessä muodossa  oleva Mikroveda life on erittäin suosittu ja tukee ruoansulatusta, edistää suoliston ja maksan toimintaa ja toimii osana painonhallintaa. Tammisaaressa valmistettu Queen Kombucha juoma sopii herkuttelijoille ja jokapäiväiseen käyttöön.

 

Back to Top