Palvelut ja hinnat

Terapiakulman palvelut: fysioterapia, akupunktio, erilaiset rentouttavat hieronnat, shiatsu, Paul Schmidt bioresonanssi, kosmetologin jalkahoito ja kasvohoito. Fytoterapeuttimme tarjoaa kuukautiskiertoon liittyvää konsultaatiota. Hinnat ja ajanvaraustiedot alla. Ajanvaraus nyt myös verkossa!

Muistathan perua tai siirtää aikasi hyvissä ajoin. Yrittäjällä on oikeus periä 50% hoidon hinnasta mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 24h.

Fysioterapia ja akupunktio – Irena Nylund

Fysioterapia 30 min. 38€

Fysioterapia 45 min. 50€

Fysioterapia 60 min. 55€

Kotikäynti: normaali hinta + 50 %

Akupunktio: 50€

Kasvoakupunktio 90€

Ajanvaraus Irena: 040 502 9530 

Nettiajanvaraus

Hieronta – Jessica Bergman ja Anna Saarela 

Hierojat Jessica ja Anna tekevät Terapiakulmassa erilaisia hierontahoitoja. Aromaterapeuttinen hierontahoito on ihanan rauhoittava hoito jonka keskipisteenä on rentoutuksen lisäksi hyvinvointisi kokonaisuutena. Käytämme puhtaita eteerisiä öljyjä, jotka eri tavoin tukevat sekä kehoa että mieltä. Klassisissa hierontahoidoissa käymme vielä tarkemmin käsiksi lihaksiin ja pyrimme laukaisemaan niihin kertyneitä jännityksiä, mutta myös tässä rentoutus on tärkeää ja sinut kohdataan kokonaisuutena. Intialaisen päähieronnan tarkoitus on rentouttaa, ja aktivoida pään ja kasvojen luonnollista verenkiertoa. Jessica tekee myös rauhoittavia ja hemmottelevia kuumakivihierontahoitoja.

Hinnat

Klassinen hieronta 30 min 35€

Klassinen hieronta 45 min 40€

Klassinen hieronta 60 min 50€

Kokovartalohieronta 90 min 65€

Kuumakivihieronta 90 min 75€

Intialainen päähieronta 45 min 50€

Aromahieronta 45 min 50€ ja 90 min 70€.

Ajanvaraus: Jessica 040 8322395 

Anna Saarela, 045-1295605 

tai nettiajanvaraus 

Shiatsu – Jenny Bergman

Shiatsu on energiahoito joka tehdään kokovartalohoitona. Hoito on alun perin tullut Intiasta n. 8000 vuotta sitten. Nykypäiväinen hoito on saanut inspiraatiota Kiinasta ja Japanista. Hoidon avulla kehon energiakanavat, meridiaanit, avautuuvat ja auttaa kehon tasapainoon. Hoito on rentouttava ja vaikuttaa sekä mieleen että kehoon. Hoito tehdään futonpatjalla lattialla. Hoitoon kuuluu alkuhaastattelu ja neuvontaa ja itse fyysiseen hoitoon kuuluu venytyksiä ja painelua ja joskus myös healingia. Hoidon tukena käytän myös terapeuttisia eteerisiä öljyjä ja parantavia kristalleja.

Hinta: 50€ / kerta (kesto 60-80 min).

Ajanvaraus: Jenny 040 776 9558 tai varaa netissä 

Ayurvedinen hieronta – Jenny Bergman 

Abhyangam on kokovartalohieronta tasapainoittamaan kehoa ja mieltä. Hieronassa käytetään yrttiöljyjä. Hoito tasapainoittaa myös ayurvedista kehonkonstituutiota eli doshat. Hoito kestää 1,5 tuntia tai jos haluat lyhemmän hoidon voit saada 45 min tiettyyn alueeseen keskittyvää hierontaa. Hoidon aikana marmapisteet (energia alueita, samankaltaiset kuin akupisteet) stimuloidaan ja otteet mitä käytetään on mm. taputtelua, painelua ja sivelyä.

Kokovartalohieronta 1,5 h 65€

Lyhyempi hoito n. 45 min 40€

Ajanvaraus: Jenny 040 776 9558 tai varaa netissä 

Rentouttavat yrttihieronnat – Alessandra

Anna yrttien hoitaa ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Hemmottele itseäsi yrttien lempeällä kosketuksella. Tuoksu, rytmiset liikkeet ja rentouttava kosketus aktivoi parasympaattisen hermoston (kehon ”jarrun”). Tämä laukaisee stressireaktio pois päältä ja vähentää yliaktiivista ajatustoimintaa.

Ayurvedinen kasvohieronta 1 h 15 min. 65€ 

Kasvohieronnassa kasvoja hierotaan tietyn kaavan mukaan lempeästi rentouttavilla, pyöreillä liikkeillä käyttäen yrttiöljyä. Hoito tehdään hiljaisuudessa.

Miksi pään ja kasvojen hieronta?

Aivot ohjaavat tärkeitä elämän toimintoja. Päässä on hermoratojen päät sekä tärkeitä aistielimiä: silmät, korvat, nenä ja suu. Tunteakseen rauhaa ja hyvää oloa tarvitaan pään ja mielen rentoutumista. Perinteisessä Intialaisessa ayurvedassa suositellaan pään hieromista joka päivä. Pään hieronnan perusajatuksena on lisätä vitaalienergian virtausta, parantaa verenkiertoa ja rentouttaa hermosto. Hieronta sekä yrttiöljy hoitaa myös ihoa.

Hoidon jälkeen saat tarvittaessa vinkkejä miten yrttejä voi käyttää hyvän unen ja rentoutumisen tukena.

Ainoastaan ilta-aikoja klo. 17-20:30. Varaa aika netissä tai soita 0407072331 

Yrttinyyttihieronta 

Yrttinyyttihieronnassa keho hierotaan rytmisesti öljyllä ja lämpimillä yrttinyyteillä. Hoito on rentouttava ja hemmotteleva. Yrttien vaikuttavat aineet menevät ihon läpi ja puhdistavat ja energisoivat. Myös yrttien tuoksut vaikuttavat limbiseen järjestelmään rentouttavasti. Kesällä käytämme samana päivänä poimittuja villejä kasveja. Hoito alkaa kehon kuivaharjauksella. Hoidon jälkeen on mahdollista saada kotihoito-ohjeita fytoterapeutilta eli hän voi suositella sinulle sopivia yrttituotteita kotikäyttöön. Ilmoita ajanvarauksen yhteydessä mahdollisista allergioista.

1 h 60€
1,5 h kokovartalohieronta 75€

Ainoastaan ilta-aikoja klo. 17-20:30. Varaa aika netissä tai soita 0407072331 

Ilmoita mahdollisista allergioista ajanvarauksen yhteydessä.

Kosmetologin palvelut – Jessica Bergman

Jalkahoito 55€

Jalkahoito kotikäynti 60-65€

Manikyyri 27€

Kasvohoito 60€

UUTUUS! Kasvoakupunktio 90€

Ripsien ja kulmien värjäys 30€

Ripset 18€

Kulmat 18€

Kulmien siistiminen 10€

Karvojen poisto vahalla:

Sääret 37€

Bikinirajat 25€

Kasvot 20€

Ajanvaraus: Jessica 040 8322395 tai nettiajanvaraus

Paul Schmidt Bioresonanssi – Alessandra Sarelin

Bioresonanssi on menetelmä, joka analysoi ja tasapainottaa sekä sisäisiä, että ulkoisia tekijöitä, jotka vaikuttavat terveyteen. Bioresonanssianalyysi osoittaa energeettisiä tukoksia ja energian stagnaatiota – mikä ei ole sama asia kuin lääketieteellinen diagnoosi. Analyysia ei tule sekoittaa laboratoriokokeeseen. Bioresonansilla testaamme onko energeettinen itsesäätelykyky tarpeeksi vahva. Analyysi ei osoita onko tietty mikro-organismi (virus, bakteeri, sieni, loinen) läsnä elimistössä vai ei. Sen sijaan voimme katsoa onko mikro-organismien ympäristö tasapainossa? Ovatko immuunijärjestelmä ja itsesäätelykyky tarpeeksi vahvat?

Laite, joka skannaa kehosi taajuuksia, on kehitetty Saksassa 1970- luvulla. Se on sertifioitu ja lääketieteellisesti hyväksytty EU:ssa. Koululääketiede ei ole kuitenkaan hyväksynyt syy-seuraussuhteita, joita esitetään analyysissä.

Laite on ohjelmoitu tuhansille taajuuksille ja vartalosi jokaiselle osa-alueelle.

Analyysissä selviää erilaiset energeettiset häiriöt. Saksassa on kehitetty erilaisia testiprotokollia erilaisia tilanteita varten, esim. kipu lihaksissa. Hermostolle, hormonitasapainolle ja ruuansulatukselle löytyy omat protokollat.

Ne taajuudet jotka analyysissä osoittautuvat olevan tukossa tasapainotetaan siniaaltojen värähtelyn avulla, niin, että elimistön luonnollinen parantumisprosessi aktivoituu.

Analyysin suorittaa fytoterapeutti/luontaishoitaja ja sert. bioresonanssiharjoittaja. Fytoterapiaa eli yrttiterapiaa käytetään tasapainottamaan ja vahvistamaan elimistöä. Fytoterapeuttisen hoidon tavoite on edistää ja lisätä terveyttä mm. tukemalla ruoansulatusta, puhdistamalla kehoa ja lisäämällä fytoravinteita. Fytoterapeutti hoitaa aina koko ihmistä – ei tiettyä sairautta. Analyysin yhteydessä saat kotihoito-ohjeita.

Hinnat:

  • Ensimmäinen käynti 1,5-2 h 79€ (sisältää analyysin + harmonisoinnin sekä kotihoito-ohjeet)
  • Seuranta 1h 49€ (harmonisoiti)
  • Seuranta 1,5 h 69€ (yksittäistaajuudet)
  • 30 min 35€ (valinnainen analyysi)

Ajanvaraus: Alessandra 0407072331 

Huom: Ei nettiajanvarausta! Soita, lähetä tekstiviesti tai sähköpostia info@terapihornet.fi

Terve kuukautiskierto, terve hedelmällisyys, terveet esivaihdevuodet

Kaipaatko kokonaisvaltaista tukea hormonitasapainosi parhaaksi?

Tunnistatko seuraavia oireita: Kuukautiskramppeja, epäsäännöllinen kierto, lyhyt kierto, välivuotoja, runsas vuoto tai niukka vuoto? Rajut PMS oireet?

Kärsitkö esivaihdevuosioireita (mm. unettomuus, levottomuus, yöhikoilu)? Ehkä tämä vaihe on alkanut turhan aikaisin (35+ vuotiaana)? Vai kamppailetko hedelmöitymisen kanssa?

Tämä kaikki viittaa estrogeni- ja progesteroni tasojen heittelyyn ja epätasopainotilaan, mutta mitä voit silloin tehdä?

Kuukautiskierron tasapainoa voidaan edistää ruokavalion, ravintolisien, yrttien ja resonanssiterapian avulla.

Suoliston ja maksan kunto vaikuttaa hormonitasapainoon. Mutta minkälainen ruokavalio tukee tervettä kuukautiskiertoa ja ovulaatiota? Käymme läpi ruokavalion vaikutuksen ja sopivuuden. Saat yksilöllisiä ravintolisä- ja yrttisuosituksia sekä käytännöllisiä kotihoito-ohjeita kirjallisesti.

Mistä tiedät onko sinulla normaali ovulaatio? Saat tietoa miten voit itse tulkita omaa kiertoasi.

Hormonitasot heilahtelevat luontaisesti teini-iässä, normaalissa kuukautiskierrossa, esivaihdevuosissa ja vaihdevuosissa. On hyvä tiedostaa, että kun keho on harmonisessa tilassa, näiden luontaisten hormonitasapainon muutoksien ei pitäisi aiheuttaa kovin dramaattisia oireita. Kuukautisiinkaan ei pitäisi kuulua dramaattisia oireita.

Alessandra Sarelin on Luontaislääkintäliiton hyväksymä diplomi fytoterapeutti/luontaishoitaja ja Paul Schmidt bioresonanssiharjoittaja. Hän on ollut viisi vuotta yrittäjä luontaishoitoalalla. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä hän oli doula ja yliopistotutkija (väitös Åbo Akademissa 2012).

Naisten hormonitasapaino on Alessandran intohimo. Fytoterapian opintojen lopputyön aihe oli hedelmällisyys ja hedelmättömyyden luonnolliset tukihoidot. Fytoterapiassa ihmisen terveyttä tuetaan kasveilla ja yrteillä. Yrttivalmisteita voidaan käyttää ulkoisesti tai sisäisesti.

Fytoterapian tukena käytämme Paul Schmidt bioresonanssianalyysiä sekä harmonisaatio-ohjelmia. Bioresonanssianalyysi osoittaa energeettisiä tukoksia ja energian stagnaatiota – mikä ei ole sama asia kuin lääketieteellinen diagnoosi. Analyysia ei tule sekoittaa laboratoriokokeeseen. Bioresonansilla testaamme onko energeettinen itsesäätelykyky tarpeeksi vahva. Laite on ohjelmoitu tuhansille taajuuksille ja kehosi jokaiselle osa-alueelle. Analyysissä voimme käydä läpi mm. munasarjojen, kohdun, estrogeeni-progesteroonin sekä hormonihäiriköiden taajuudet. Analyysi on iso apu fytoterapeuttisen tukihoidon suunnittelussa.

Terapiakulmassa teemme yhteistyötä asiakkaan parhaaksi. Ruokavalion, yrttien, ravintolisien ja resonanssin lisäksi myös akupunktiosta voi olla apua.

Konsultaatiossa ei anneta ehkäisyneuvontaa eikä hormonikorvasuhoitoja. Fytoterapia ja resonanssiterapia kuuluu ns. täydentävien hoitomuotoihin eikä koululääketiede ole hyväksynyt hoitoja.

Varaa aika netissä (”muut hyvinvointipalvelut”) tai soita 0407072331

Hinnat:

Ensimmäinen käynti (2 h) 130€ (sis. alv. 24%)

Seurantakäynti (1 h) 65€ (sis. alv. 24%)

Etäkonsultaatio (1 h) 65€ (sis. alv. 24%)

Hoitopaketti 5 tapaamista (2 h ensikäynti + 4 yhden tunnin käyntiä) 370€

Hoitopaketti 3 + 2 tapaamista (4 tuntia Alessandran kanssa ja 2 akupunktiohoitoa Irenan kanssa) 359€

Jos sinulla on kysyttävää ota yhteyttä! info@terapihornet.fi

Muistathan perua tai siirtää aikasi hyvissä ajoin. Yrittäjällä on oikeus periä 50% hoidon hinnasta mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 24h.

Fytoterapia eli luontaishoito yrteillä – Alessandra

Fytoterapiassa hoidetaan ihmistä kasveilla ja niistä tehdyillä valmisteilla. Kasveja voidaan käyttää sisäisesti esimerkiksi teenä, mausteena, ravintolisinä tai uutteina. Ulkoisesti kasveista tehdään kylpyjä, hierontanyyttejä, öljyjä, hauteita ja kääreitä.

Suomalainen kukkaterapia

Kukkaterapiaa käytetään mielialan, tunteiden ja ihmissuhteiden tukena. Kukkauutteet edistävät henkistä ja fyysistä hyvinvointia laukaisemalla sisäisiä ristiriitoja mielen alueella. Kukkauutokset vaikuttavat erittäin hienolla energeettisellä ja tunnetasolla. Kukkaterapia onkin informatiivisesti eli energeettisen signaalin välityksellä vaikuttava hoito. Kukan energeettinen informaatio siirretään lähdeveteen, johon se tallentuu alkoholin avulla. Voidaan sanoa, että uutoksessa on kukan resonaatio. Kukkaterpaia on turvallinen ja helppokäyttöinen hoito kaikenikäisille.

Kukkaterapiakonsultaatio 30 min.

Konsultaatioon kuuluu keskustelu elämäntilanteesta sekä kukkauutos, jonka asiakas saa mukaan kotiin. Konsultaation aikana valitaan kolme kukkauutosta ja tehdään niistä uniikki sekoitus tukemaan juuri sinun kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Hinta: 40€ + kukkasekoitus 10€

Varaa aika: Alessandra 0407072331

Nettiajanvaraus 

Alessandra Sarelin on valmistunut fytoterapeutiksi Frantsilan kurssikeskuksen kahden vuoden koulutuksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to Top