Rentouttava yrttihoito

Tule rentoutumaan yrttihierontaan

Anna yrttien hoitaa ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Hemmottele itseäsi yrttien lempeällä kosketuksella. Tuoksu, rytmiset liikkeet ja rentouttava kosketus aktivoi parasympaattisen hermoston (kehon ”jarrun”). Tämä laukaisee stressireaktio pois päältä ja vähentää yliaktiivista ajatustoimintaa.

Ayurvedinen kasvohieronta 1 h 15 min. 65€ (sis. alv. 24%) 

Kasvohieronnassa kasvoja hierotaan tietyn kaavan mukaan lempeästi rentouttavilla, pyöreillä liikkeillä käyttäen yrttiöljyä. Hoito tehdään hiljaisuudessa.

Miksi pään ja kasvojen hieronta?

Aivot ohjaavat tärkeitä elämän toimintoja. Päässä on hermoratojen päät sekä tärkeitä aistielimiä: silmät, korvat, nenä ja suu. Tunteakseen rauhaa ja hyvää oloa tarvitaan pään ja mielen rentoutumista. Perinteisessä Intialaisessa ayurvedassa suositellaan pään hieromista joka päivä. Pään hieronnan perusajatuksena on lisätä vitaalienergian virtausta, parantaa verenkiertoa ja rentouttaa hermosto. Hieronta sekä yrttiöljy hoitaa myös ihoa.

Hoidon jälkeen saat tarvittaessa vinkkejä miten yrttejä voi käyttää hyvän unen ja rentoutumisen tukena.

Ainoastaan ilta-aikoja klo. 17-20:30 sekä perjantaiaamuisin. Varaa aika netissä tai soita 0407072331 

Muistathan perua tai siirtää aikasi hyvissä ajoin. Yrittäjällä on oikeus periä 50% hoidon hinnasta mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 24h.

Yrttinyyttihieronta 

Yrttinyyttihieronnassa keho hierotaan rytmisesti öljyllä ja lämpimillä yrttinyyteillä. Hoito on rentouttava ja hemmotteleva. Yrttien vaikuttavat aineet menevät ihon läpi ja puhdistavat ja energisoivat. Myös yrttien tuoksut vaikuttavat limbiseen järjestelmään rentouttavasti. Kesällä käytämme samana päivänä poimittuja villejä kasveja. Hoito alkaa kehon kuivaharjauksella. Hoidon jälkeen on mahdollista saada kotihoito-ohjeita fytoterapeutilta eli hän voi suositella sinulle sopivia yrttituotteita kotikäyttöön. Ilmoita ajanvarauksen yhteydessä mahdollisista allergioista.

1 h 60€ (sisältää alv. 24%)
1,5 h kokovartalohieronta 75€ (sisältää alv. 24%)

Ainoastaan ilta-aikoja klo. 17-20:30. Varaa aika netissä tai soita 0407072331 

Ilmoita mahdollisista allergioista ajanvarauksen yhteydessä.

 

 

 

 

 

Muistathan perua tai siirtää aikasi hyvissä ajoin. Yrittäjällä on oikeus periä 50% hoidon hinnasta mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 24h.

Back to Top