Shiatsu ja hieronta

Shiatsu – Jenny Bergman

Shiatsu on energiahoito joka tehdään kokovartalohoitona. Hoito on alun perin tullut Intiasta n. 8000 vuotta sitten. Nykypäiväinen hoito on saanut inspiraatiota Kiinasta ja Japanista. Hoidon avulla kehon energiakanavat, meridiaanit, avautuuvat ja auttaa kehon tasapainoon. Hoito on rentouttava ja vaikuttaa sekä mieleen että kehoon. Hoito tehdään futonpatjalla lattialla. Hoitoon kuuluu alkuhaastattelu ja neuvontaa ja itse fyysiseen hoitoon kuuluu venytyksiä ja painelua ja joskus myös healingia. Hoidon tukena käytän myös terapeuttisia eteerisiä öljyjä ja parantavia kristalleja.

Hinta: 50€ / kerta (kesto 60-80 min).

Jenny ottaa vastaan Terapiakulmassa ma-ke ja Turussa torstaisin ja sunnuntaisin. Ajanvaraus: Jenny 040 776 9558 tai varaa netissä 

Ayurvedinen hieronta 

Abhyangam on kokovartalohieronta tasapainoittamaan kehoa ja mieltä. Hieronassa käytetään yrttiöljyjä. Hoito tasapainoittaa myös ayurvedista kehonkonstituutiota eli doshat. Hoito kestää 1,5 tuntia tai jos haluat lyhemmän hoidon voit saada 45 min tiettyyn alueeseen keskittyvää hierontaa. Hoidon aikana marmapisteet (energia alueita, samankaltaiset kuin akupisteet) stimuloidaan ja otteet mitä käytetään on mm. taputtelua, painelua ja sivelyä.

Kokovartalohieronta 1,5 h 65€

Lyhyempi hoito n. 45 min 40€

Ajanvaraus: Jenny 040 776 9558 tai varaa netissä 

Kävelyhieronta

Kävelyhieronta on osaa vanhaa intialaista perinettä. Tämä hoito tehdään patjan päällä. Hoito tehdään jaloilla ja painonsiirrolla. Kun tuodaan painetta kehon pääenergia linjoihin saadaan syvät energiablokit aukenemaan. Tämä hoito sopii kaikille ja on rentouttavaa mutta hoidon jälkeen voit tuntea miten energiat on auki ja on kevyempi olo. Hoito toimii vähän samalla tavalla kuin joogaharjoitus ja on myöskin erinomainen valmistautumistapaa joogalle.

Hoito kestää 45 min. Hoidon lopussa aikaa rentoutumiselle. Hinta 45 e.

Back to Top