Meistä

Irena Nylund, fysioterapia, akupunktio, jooga

Irena on koulutukseltaan fysioterapeutti, mikä antaa hyvän pohjan ihmiskehon ymmärrykseen. Hän on syventänyt osaamistaan joogan ja asahin kautta. Tällä hetkellä Irene on saamassa päätökseen neljän vuoden akupunktiokoulutuksen, jossa hän tutustuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Tämän näkemyksen mukaan monet terveysongelmat johtuvat kehossa olevista tukoksista.

Irenasta on tärkeää huomioida ihminen kokonaisuudessaan. Eri menetelmiä yhdistellen hän voi soveltaa eri tekniikoita eri tarpeisiin. Tästä esimerkkinä Irenalla on kevytjoogaryhmiä, joissa on vaikutteita Asahista. Liikkeet soveltuvat näin ollen lähes jokaiselle. Irena haluaa painottaa, ettei ihmisen tarvitse olla erityisen notkea hoitaakseen fyysistä ja psyykkistä kuntoaan joogan avulla. Myös meditaatio sisältyy joogaan.

Irena on kotoisin Paraisten Malmilta, mutta viihtyy nykyään luonnon helmassa maalla perheensä ja eläimiensä kanssa. Hän on opiskellut myös isänsä syntymämaassa Puolassa. Hän työskenteli aikaisemmin fysioterapeuttina yksityisellä sektorilla, ennen kuin hänestä tuli yksityisyrittäjä.

Irena perusti Terapiakulman vuonna 2011, ja hän houkutteli muita yrittäjiä mukaansa. On erittäin motivoivaa työskennellä muiden yrittäjien kanssa, kun päämääränä on sekä sisäinen että ulkoinen terveys ja kauneus. Jatkuva uuden oppiminen pitää kiinnostuksen elävänä.

Jessicalle luonnollisuus ja ekologisuus eivät ole mitään uutta taikka ihmeellistä. Kautta ajan ihminen on hyödyntänyt luonnon antimia. Myös Jessica on kasvanut maalla jatkuvassa vuorovaikutuksessa eläinten ja luonnon kanssa, pienessä Lill-Mälön kylässä Paraisten ulkopuolella. Viulukin istuu hyvin Jessican käteen! Lill-Mälön Bergmanin suvulla on yhteys 200-vuotta vanhaan pelimanniryhmään.

Jessicasta tuli yrittäjä jo 19-vuotiaana. Hänelle oli jo nuoresta pitäen selvää, että hän halusi työskennellä jonkun käytännöllisen työn parissa. Tästä johtuen hän kouluttautui kosmetologiksi. Hänen työmotivaationsa on voimistunut entisestään oltuaan kohta viisi vuotta kauneusalalla, mutta nykyään suurin intohimo on muiden ihmisten auttaminen.

Jessicalla on itsellään ollut iho-ongelmia. Hän sai niitä kosmetologikoulutuksen jälkeen, ja tällöin hän ymmärsi että stressi voi vaikuttaa ihoon. Laadukkaat ihonhoitotuotteet sekä hoivaavat kädet tekevät iholle paljon hyvää, mutta myös elintottumuksemme vaikuttavat ihomme kuntoon. Uni, rentoutuminen, ravinto, kosketus, liikunta ja hengitys – kaikki nämä vaikuttavat ihoomme.

Jessica on hankkinut tietotaitoa myös klassisesta hieronnasta, Hot Stone-käsittelyistä sekä intialaisesta päähieronnasta. Näistä hän innostui ymmärrettyään ihmisen suurimman elimen, ihon, tärkeyden kokonaisvaltaisen terveyden ja tasapainon kannalta.

Anna Saarela, hieronta, aromahoidot

Ihminen kokonaisuutena on aina kiehtonut Annaa. Hänen mukaansa ihmistä ei voi jakaa erilaisiin, toisistaan riippumattomiin osiin; fyysistä kipua ei voi irrottaa psyykkisistä tunteista, aivan kuten ei voida kieltää kahden ruumiinosan yhteyttä toisiinsa. Ihminen on täydellinen kokonaisuus, ja Anna katsoo, että ei voida hoitaa vain yhtä osa-aluetta ottamatta huomioon kaikkea muuta mistä juuri tämä ihminen koostuu. Läpikäydyt suuret koettelemukset elämässä (kuten koulukiusaamisen kohteena oleminen, epäterve suhde ruokaan, läpikäydyt sairaudet ja suuri suru vanhemman menetyksen vuoksi) ovat saaneet Annan ymmärtämään, että kaikki kokemuksemme ja kaikki elämämme osat, ravinnosta ja liikunnasta tunne-elämän taakkoihin ja stressiin, jopa koko elämänkatsomuksemme, vaikuttavat hyvinvointiimme. Hänen tavoitteensa työssään on toivottaa Sinut tervetulleeksi kokonaisuutena, jonka kaikki osaset on otettava huomioon, jotta matka kohti tervehtymistä voi alkaa.

Anna on koko elämänsä ajan tuntenut suurta halua auttaa ihmisiä, ja viime vuosien kuluessa hän on löytänyt oman tapansa toteuttaa tätä tehtävää. Aromaterapia, puhtaiden, eteeristen öljyjen vaikutus niin kehoon kuin mieleenkin, on kiinnostanut häntä jo pitkään. Keväällä 2016 hän suuntasi Frantsilan yrttitarhalle Hämeenkyröön osallistuakseen aromaterapeuttiseen hierontakurssiin. Kurssin jälkeen, kun Anna oli jonkin aikaa työskennellyt aromaterapiahoitojen parissa, kasvoi hänen intonsa ja kiinnostuksensa ihmiskehoon. Siksi hän syksyllä 2017 päätti ryhtyä opiskelemaan klassista hierontaa ja myös perustaa oman yrityksen. Loppukesästä 2018 hän on työskennellyt hierojana kokopäiväisesti.

Olet tervetullut Annan luokse juuri sellaisena kuin olet, ja yhdessä etsitte sitten hoidon, joka sopii Sinulle parhaiten. Lähtökohta olet SINÄ ja se, mitä juuri Sinä tarvitset.

 

Jenny Bergman, shiatsu, fysioterapia, ayurvedinen hieronta, hieronta

 

 

 

 

 

 

 

Sandra Duggan, ravintoterapia

 

 

 

 

 

 

 

 

Oscar Damén, psykologi

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to Top