Bioresonans enligt Paul Schmidt

Bioresonans enligt Paul Schmidt

Bioresonanspraktiker och fytoterapeut Alessandra Sarelin erbjuder bioresonans enligt Paul Schmidt i Terapihörnet. Bioresonans med sinusvågor stöder självläkning.

Bioresonans är ett system som analyserar och balanserar både inre och yttre faktorer som påverkar din hälsa. Apparaten som skannar din kropps frekvenser är utvecklad i Tyskland. Den är certifierad och godkänd inom EU. Men vedertagen vetenskap har inte erkänt de orsakssammanhang som förs fram under analysen. Apparaten är programmerad med tusentals frekvenser för varje delområde i din kropp.

Analysen visar olika energimässiga belastningar på din hälsa. Det finns olika testprotokoll utvecklade i Tyskland för olika obalanser, tex. belastningar i muskler, nervsystem, matsmältning, hormonbalans.

Analysen är inte samma sak som en medicinsk diagnos och bör inte förväxlas med en laboratorieundersökning. Vad bioresonansen tester är den så kallade energetiska självregleringskapaciteten i mikroorganismernas miljö (som bakterier, virus, parasiter, svampar). Analysen visar inte om mikroorganismer (tex. en bakterie) är närvarande eller ej. Det handlar snarare om mikroorganismernas miljö ligger i jämvikt? Har de involverade systemen, som immunsystemet, har ett grepp? Fungerar självregleringen?

De frekvenser som i analysen visar sig vara blockerade kan harmoniseras så att kroppens naturliga läkningsprocesser stimuleras. Läs mera här.

I samband med analysen får du även råd kring kosten samt vid behov kan örter och andra naturpreparat rekommenderas.

Priser:

  • Första besöket 1,5-2 h 79€ (analys samt kostråd + harmonisering)
  • Uppföljning (harmonisering) 1 h 49€
  • Uppföljning (harmonisering av enkelfrekvenser) 1,5 h 69€
  • 30 min 35€
  • Samtliga priser innehåller moms 24%
  • Tionde besöket en tilläggstjänst t.ex. leverinpackning, blomsterdroppar eller -25% på valfri produkt.

Boka tid till Alessandra 0407072331 

Maila info@terapihornet.fi

Ifall du får förhinder så kom ihåg att avboka eller flytta din tid i god tid! Vid avbokning senare än 24h före överenskommen behandlingstid har företagaren rätt att fakturera 50% av behandlingens pris.

Back to Top