Shiatsu och ayurvedisk oljemassage

Fysioterapeut och shiatsubehandlare Jenny Bergman erbjuder shiatsu och ayurvedisk oljemassage i Terapihörnet i Pargas och i Åbo i yogastudio Pure Move. 

Shiatsu 

Shiatsu är en energibehandling som görs som en helkroppsbehandling. Shiatsuns ursprung kan spåras till 8000 år sen i Indien men behandlingsmetoden som används idag har utformats vidare via Kina till Japan. Den öppnar energikanaler, meridianer, som hjälper kroppen att balanseras. Behandlingen är avslappnande och påverkar både kropp och sinne. Den utförs på futonmadrass på golvet och man har kläderna på under behandlingen. I behandlingen ingår intervju och rådgivning och i den fysiska delen hör tryck och töjningar och till en viss mån healing. Som stöd för behandlingen använder jag vid behov helande kristaller och terapeutiska eteriska oljor.

Behandlingen är 1-1,5 h och kostar 50€ / gång.

Boka tid till Jenny: Ring 040 776 9558 eller boka online

Ayurvedisk oljemassage – Abhyangam

Abhyangam är en helkroppsmassage som ges med örtoljor för att balansera kropp och sinne och för att balansera dina doshas (ayurvediska kroppskonstitutionen). Massagen ges 1,5 h eller om så önskas kortare tid för mera specifika områden. Behandlingen görs på brits och eftersom oljor används är massagetekniken mycket strykningar. Andra grepp som används är tryck, klappningar och knådning. Under behandlingen stimuleras också marmapunkterna som är energiområden lite i motsvarighet till akupunkturens akupunkter.

1,5 h helkroppsmassage 65€

Kortare behandling ca. 45 min 40€

Boka tid till Jenny: Ring 040 776 9558 eller boka online

Back to Top