Yoga

Yogainstruktörerna Irena Nylund och Jenny Bergman erbjuder yoga i Terapihörnet. 

 

Kvällsyoga torsdagar kl. 19-20:30 med Irena Nylund 

Timmen består av klassisk yoga. Vi utför asanas med stärkande, töjande och avslappnande effekt. Yogan anpassas efter ditt behov. Vi använder block för att optimera rätt ställning för dig. I yogan ingår också meditationsövningar.

Anmälningar till Irena: 040 502 9530

15 € / gång eller 10 ggr kort 125 € Vi tar emot Smartum!

Asahi tisdagar kl. 17:30-18:30 

Halva timmen består av enkla övningar som bidrar till avslappning och ett bättre energiflöde i kroppen. Asahin har koppling till Tai chi och qi gong övningar. Som nyhet kommer vi att göra övningar från medicinsk Kungfu. Din balans får träning. Yoga delen består av enklare asanas vilka vi utför på matta sittande och stående samt en kort avslappning som avslutning på timmen.

10 € / gång

Anmälningar till Irena:  040 502 9530

Möjlighet till bokning av privatlektioner eller grupper finns.

Yoga för män lördagar

Känner du att du behöver gå ner i varv eller mjukas upp i leder och muskler? Gnäller frugan där hemma att du skulle borde börja yoga och sköta om dig? Nu har du chansen att komma med i en grupp för män för att känna på ifall yoga är något för dig.

Vi träffas lördagmorgon på Terapihörnet. Klockslaget kan variera så hör med Irena! Ring 040 502 9530

Musikmeditation tisdagar kl. 19 START VECKA 40

Känner du för att börja meditera men har svårt att få en början? Då kanske Meditation med Musik är något för dig. Vi sitter bekvämt på stolar och lyssnar på kraftfull musik. Musikens vibrationer helar kropp och själ. Den hjälper dig att släppa gammalt för att kunna ta in nytt. Många får också hjälp med sömnen. Välkommen med på Musikmeditationen på Terapihörnet.

Anmälningar till Irena: 040 502 9530

 

Back to Top